СПЕЦІАЛЬНІ ЦІНИ НА РІДИНУ СКЛООМИВАЧА І ЩІТКИ СКЛООЧИСНИКА

Новини
Дата публікації: 12 квітня 2023 р.
wiper_blades_dm_251122_1600

Сприймай світ яскравішим!

Під час подорожей для водія, зосередженого на дорозі, та для пасажира, який насолоджується краєвидами, кристально чисте скло це не розкіш, а невід’ємна необхідність при експлуатації автомобіля.

Оригінальні щітки склоочисника Toyota розроблені та виготовлені відповідно до найвищих стандартів якості.

Вони легко встановлюються, мають тривалий період використання, надійні і відмінно працюють. Таким чином щітки склоочисника Toyota не тільки сприяють комфортнішому керуванню, але й додають впевненості на дорозі навіть за несприятливих погодних умов.

Окрім каркасних та безкаркасних щіток склоочисника, завдяки новітнім технологіям і дослідженню останніх трендів були розроблені гібридні щітки склоочисника.

Основними перевагами гібридних щіток склоочисника є високоякісна гума, стійка до пошкоджень, впливу низьких температур та агресивних речовин. Турбуючись про безпеку водія та пасажирів, оригінальні щітки склоочисника якісно прибирають воду та бруд без жодних скрипів або вібрацій.

Тонка, майже непомітна гумова частина та аеродинамічний каркас, який має подвійне захисне покриття від корозії, забезпечують довготривалу експлуатацію та надають сучасного вигляду гібридним щіткам склоочисника.

Подробиці у консультантів відділу сервісу + 38 067 38 38 378, або заповніть форму та наш менеджер з Вами зв'яжеться.

Залишились питання?
Напишіть нам заповнивши наступну форму
Як з Вами зконтактуватись?
З 01 листопада 2022 до 30 червня 2023р. в офіційному дилерському центрі в Тойота Центр Львів "Діамант" діють спеціальні ціни на рідину склоомивача і щітки склоочисника
!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля